top of page
We are closed for the season!
 
Vi har stängt för säsongen. 
Eftersom påsken infaller tidigt så 
öppnar vi åter senast den 22:a mars 2024.
Välkomna!
STÄLLPLATSER I NATURSKÖN MILJÖ

Skeda Strand är en familjeägd ställplats mitt emellan Värnamo och Växjö. Området som är mer än 5 hektar stort, har vi gjort tillgängligt för dig med husbil.  Eluttag finns på alla områden, och det finns också tre riktiga vattentoaletter, dusch, färskvatten och Wifi. 

STILLHET

Ekskogen utmed sjön lämpar sig väl för en promenad med en hund. Sjön är populär sportfiskesjö, med bland annat gös, gädda och abborre. Vi har två båtar som vi hyr ut, både med och utan elmotor som du kan förboka genom menyn ovan.

Skogen runt ställplatsen består av övervägande ädellövträd, som ek, ask, alm, lind och bok. Skogen har vårdats i fyra generationer och blir mer fantastisk för varje år som går. Tidvis på vår och höst betas området mot sjön av får för att hålla markvegetationen nere.

skeda6_edited.jpg
BEKVÄMLIGHET

Ställplatsen erbjuder fler än 35 eluttag (10 A), riktiga vattentoaletter, dusch med varmvatten både inomhus och utomhus, latrin- och gråvattentömning, wifi, färskvatten och sophantering. Det finns grillplats , boulebana och naturstrand med möjlighet till bad. 

Vi har ingen förbokning, istället har vi stora ytor och många eluttag.

Vi har öppet första april till sista oktober.

Välkomna!

Dygn 200 kr

El 30 kr

Betalning sker via Swish (123 394 00 38), paypal eller kontant i lådan vid infarten.

bottom of page